Бритни Спиърс плаши с външността си

Бритни Спиърс положи много усилия, за да влезе във форма за предаването „The X factor”. Тя беше поканена да участва като съдия в музикалния формат и беше изключително мотивирана да подобри занемарената си външност. Певицата определено успя да се справи със задачата и до началото на предаването отслабна значително.

За съжаление краят на музикалния формат бележи и край на усилията на Спиърс да се конти. По случай парти организирано в чест на „The X factor” тя се появи с размазан грим и ужасяващ педикюр. Косата на звездата изглеждала не измита, а прическата й можела да откаже от професията и най-добрия коафьор.

Прорасналите тъмни корени, никак не помогнали, за подобряване на гледката. Бритни заложила на опушен грим, който се оказал твърде лош избор. Тя изглеждала ужасно състарена и не на мястото си. Розовият руж не бил в тон нито с макияжа й, нито отивал на цвета на кожата й. За да бъде гледката още по-травмираща Бритни била и с рошави, неоскубани вежди, които допълвали карикатурния й вид. Тоалетът й също се оказал зле подбран. Късата черна рокля в комбинация с отворените сандали, дадоха повод на злите езици да обсъдят неподържаните нокти на краката й.

Може би, поведението на певицата не е чак толкова странно. Както стана известно, Бритни страда от псориазис. Това е дерматологичен проблем, който се отключва при стресови ситуации. На всичкото отгоре тя има ADHD. На български това е Хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието.

Дали всъщност певицата не иска да покаже, че и световно известните личности страдат от проблеми, с които обикновените жени се сблъскват всеки ден? Независимо от нейната цел, фактите са си факти. Блондинката успя да уплаши и най-верните си фенове. А модните експерти коментираха, че тя е станала пример за това как една жена не бива да се отнася към себе си.

« | »